Notícies
 Tornar a Notícies
  • Tots els recursos i activitats, ara en obert al nou portal Estris.cat

Tots els recursos i activitats, ara en obert al nou portal Estris.cat

10.09.21

El portal Estris.cat renova la seva imatge i comença una nova era amb una web canviada i adaptada als nous temps. A partir de la setmana que ve, la revista anirà omplint-se de nous continguts formatius i d'entreteniment, tots ells amb un clar protagonista: el lleure.

Gràcies al nou format, serà més fàcil trobar tots els recursos generats pel MCECC i altres federacions de lleure, així com publicacions antigues de la revista. En definitiva, més fitxes d'activitats i més manuals pràctics per aplicar al nostre esplai.

Més enllà de totes les eines que facilita la web, també trobarem les últimes notícies del sector, llegirem entrevistes a experts i coneixerem què n'opinen personatges destacats de l'actualitat. Amb aquests canvis, la revista pretén arribar a molta més gent i ser de major utilitat pels centres d'esplai.

Canvis a les xarxes socials

Els canvis també inclouen les xarxes socials de la revista. La presència de vídeos, entrevistes i il·lustracions guanyaran pes en aquesta nova etapa, tant a Twitter com a Instagram. Tot plegat, acompanyat dels nous colors de la web i els nous dissenys, més frescos i actuals.
Podeu seguir tots els canvis a través de les xarxes, @esplaismcecc a Twitter, Instagram i Facebook.