Notícies
 Tornar

Materials, recursos i protocols pel curs 2021-22

01.10.21

Com cada any, ja podeu consultar la pàgina amb tots els materials i recursos necessaris per encarar el curs. Allà hi podreu trobar, també, els protocols que cal seguir tant a Catalunya com a les Illes Balears. A través de l'enllaç veureu documents útils per al vostre dia a dia, així com tot el que cal saber per posar en marxa el curs.

Què hi torbem?

  • Tots els protocols del curs:

Tal com va passar l'estiu passat, enguany caldrà seguir unes mesures que ens permetin desenvolupar les activitats del curs amb seguretat. A la pàgina hi trobareu detallades cada una de les indicacions que cal seguir, tant a Catalunya com a les Illes Balears.

  • Materials i recursos: 

Fa poc que va arribar als Centres i Clubs d'Esplai una tramesa amb el calendari i altres documents que us facilitaran l'inici del curs. Alguns d'aquests els tindreu sempre, durant tot l'any, penjats a la pàgina de materials i recursos pel curs 2020-21.

Més enllà dels calendaris, també hi trobareu el decàleg de gestió, recomanacions per les vostres reunions i un document per treballar les cures de l'equip de monitors i monitores.

Aquesta pàgina és només un recurs més. Les promotores i promotors del Moviment, així com els membres del Consell Directiu, també estan a la disposició dels Centres i Clubs d'Esplai per a qualsevol neguit o dubte que pugui sorgir durant el curs.