Notícies
 Tornar
  • Un nou estiu de rècord al Moviment
  • Comparteix a les xarxes socials

Un nou estiu de rècord al Moviment

02.09.21

Comencem el nou curs 2021-22 amb les piles carregades després de superar un estiu de rècord novament, tot i les circumstàncies. Prop de 4.000 monitors i monitores han fet possible que més de 20.000 infants i joves de Catalunya i Balears gaudeixin de les activitats d’estiu organitzades pels centres d’esplai federats al Moviment.

Tot i tenir ja l’experiència d’haver gestionat dos cursos en pandèmia, les colònies, campaments i altres activitats no han estat gens fàcils de preparar. Totes elles han estat marcades per la cinquena onada de la COVID-19, que ha afectat de manera més directa a les persones joves. Tot i això, els esplais heu fet possible, de nou, uns xifres espectaculars: en total, el MCECC ha recollit prop de 500 activitats diferents. Des del Moviment volem agrair l’esforç de tots i totes vosaltres, que heu demostrat com d’important és el lleure pels infants i joves.

Nou curs, nous reptes

Ara, encetem el nou curs amb més ganes que mai. Des del MCECC ja estan en marxa les diferents comissions organitzadores de les trobades de 2022: la TrocaJove i la Jornada de Monitors i Monitores. El 28 de setembre, de fet, farem la primera reunió informativa.

La gran novetat d’enguany serà la ‘ràdio MCECC’, que va adreçada a aquelles persones que vulgui col·laborar en l’emissora del Moviment. Tot i que encara està en procés de creació, aviat sortirà a la llum.  Aquest nou projecte també servirà per donar veu a tots aquests àmbits i comissions, així com a altres grups de treball on els monitors i monitores també podeu participar, com el projecte de perspectiva de gènere.