Notícies
 Tornar a Notícies
  • Encara no saps per què apuntar-te a preparar una Trobada?

Encara no saps per què apuntar-te a preparar una Trobada?

22.10.21

Cada cop queda menys per reviure trobades com la TrocaJove i la Trobada (sempre que les condicions sanitàries ho permetin). Per això, la campanya ‘Mulla’t pel MCECC’ busca voluntaris i voluntàries que puguin tirar endavant les diferents activitats i trobades que tenim a l’horitzó.

Parlem amb una d'aquestes voluntàries, la Carla Ocaña. És monitora del Centre d'Esplai Santa Maria del Jaire, de la Zona 13 del MCECC. És el tercer any que s'anima a organitzar una TrocaJove i ens explica què suposa per a ella preparar-la.

1. Com porteu la preparació de la TrocaJove?

La preparació de la TrocaJove just acaba de començar! Hem fet dues reunions on hem estat parlant sobre quina temàtica treballarem aquest any i alguns aspectes més logístics com, per exemple, la ubicació d'enguany i  l'horari base. No obstant això, encara queda molta feina per fer; les activitats, el desenvolupament del centre d'interès, escollir les formacions, etc. Normalment, ens dividim en comissions de treball per dur a terme les diferents tasques així que, siguin quins siguin els teus interessos, segurament hi haurà alguna que hi encaixarà. 

2. Què és el que més t’està agradant?

El que més m'ha agradat d'aquests anys és el fet de conèixer a altra gent amb molta experiència, amb les quals he pogut aprendre a organitzar grans actes i tenir una perspectiva més global i "tècnica". A més, aquest any em fa especial il·lusió treballar per intentar recuperar el format d'una TrocaJove presencial i donar als joves una oportunitat de conèixer altres persones, gaudir i aprendre coses realment útils i interessants per ells i ells dins l'àmbit del lleure. 

3. Creus que els monitors/es tenen ganes de tornar a fer Trobades?

Crec que una mica en relació amb l'última resposta, els monitors/es també tenen ganes de tornar a les trobades, de fer xarxa i conèixer gent d'altres esplais, d'aprendre i, perquè no, de passar-s'ho bé. Molts monitors i monitores del meu esplai, i segurament de molts altres, per exemple, encara no han anat a cap Trobada del MCECC com a monitors i estic segura que pot ser una experiència molt positiva per ells i elles!

4. Què diries a la resta de monitors i monitores del Moviment?

Que s'animin que és tota una experiència. Per fer tot això, és necessari que puguem comptar amb moltes mans de voluntaris i voluntàries, tant en la preparació com en la realització de les trobades. Persones amb moltes ganes, creatives i treballadores que vulguin aportar el seu granet de sorra i aprendre coses que difícilment podrien fer en un altre entorn. Així que si us pica la curiositat, no dubteu en preguntar i apuntar-vos!

Entre tots i totes fem possible, ara més que mai, el Moviment. Mulla’t pel MCECC inscrivint-te a través d'aquest formulari! Per rebre més informació, també pots escriure a trobadesmcecc@peretarres.org i/o a ambits@peretarres.org