Notícies
 Tornar
  • Inscriu-te a les activitats del Moviment

Inscriu-te a les activitats del Moviment

02.09.21

Cada cop queda menys per reviure trobades com la TrocaJove i la Trobada (sempre que les condicions sanitàries ho permetin). Per això, la campanya ‘Mulla’t pel MCECC’ busca voluntaris i voluntàries que puguin tirar endavant les diferents activitats i trobades que tenim a l’horitzó.

A continuació us presentem les diverses propostes de voluntariat per a aquelles persones que vulguin formar part dels equips del MCECC.

Tant si ets monitor/a com si ja has deixat el teu centre d'esplai però vols seguir vinculat al món del lleure i al Moviment, pots participar a:

  • Comissions organitzadores de les Trobades 2022: Troca Jove i Jornada de Monitors/es.  Primera reunió informativa el dimarts 28 de setembre a les 19:30h
  • Àmbits del Moviment, per generar reflexió i nous materials sobre temàtiques que puguin ser útils pels centres i clubs d’esplai: Pedagògic, d’Educació per a la Justícia Global o d’Animació de la fe.
  • Ràdio MCECC, per aquelles persones que vulgui col·laborar a realitzar la ràdio que el Moviment posarà en marxa ben aviat i pretén ser un nou canal de comunicació per difondre l’actualitat del MCECC i recursos pels Centres i Clubs d’Esplai.
  • Projecte de perspectiva de Gènere         

Si estàs interessat o interessada a participar d’aquests espais només t’has d’inscriure al formulari que hi ha a continuació i ben aviat et facilitarem més informació.

Entre tots i totes fem possible, ara més que mai, el Moviment. Mulla’t pel MCECC inscrivint-te a través d'aquest formulari! Per rebre més informació, també pots escriure a trobadesmcecc@peretarres.org i/o a ambits@peretarres.org