Notícies
 Tornar
  • Formacions online pels 'Responsables de prevenció i higiene' en les activitats d'Estiu 2021
  • Comparteix a les xarxes socials

Formacions online pels 'Responsables de prevenció i higiene' en les activitats d'Estiu 2021

21.05.21

Les activitats d'Estiu són cada cop més a prop i cal que ens anem preparant! Com sabeu, els Criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per covid-19estableixen que a les activitats hi ha d’haver una persona de l’equip dirigent que faci de 'Responsable de prevenció i higiene' i que aquesta persona ha d’haver superat la formació corresponent. 

Per això, el Departament de Salut, en col·laboració amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat, ha preparat una versió d’aquesta formació actualitzada a l’any 2021. Les persones que han de fer la formació per primera vegada ja faran aquesta versió i, igualment, per a les persones que ja van fer la formació l’any 2020 es recomana que la facin de nou, per tal de tenir informació actualitzada. 

D’entrada està previst fer-ne dues edicions amb les persones docents, en directe, el dilluns 31 de maig: una a les 10h i l’altra a les 16h, pel canal YouTube de la Direcció General de Joventut. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia. 

Posteriorment, el vídeo gravat de la sessió formativa estarà disponible al web oficial d'Estiu amb lleureEn tots els casos, per obtenir l’acreditació d’haver fet aquesta formació, caldrà superar un qüestionari que hi haurà penjat a aquesta mateixa pàgina web.