Notícies
 Tornar a Notícies
  • Gràcies per participar a la TrocaJove 2021!

Gràcies per participar a la TrocaJove 2021!

17.05.21

Aquest dissabte, 15 de maig, vam celebrar la TrocaJove 2021, la trobada d’adolescents i joves del Moviment!

Malgrat les circumstàncies actuals, que ens van obligar a adaptar-la a un format semipresencial (pel qual vau haver de seguir-la telemàticament des dels vostres Centres i Clubs d'Esplai), volem agrair-vos la gran implicació i participació que heu demostrat tant abans com durant la celebració de la trobada. 

Més de 38 Centres i Clubs d'Esplai vau connectar-vos (des de diferents punts de Catalunya, Mallorca i Menorca) durant tot el dia per fer possible que 480 adolescents i joves poguessin treballar -en un dia d'activitats connectant el Moviment- un centre d’interès que és més que necessari en aquests dies: l'autoestima. A través del concurs televisiu 'Naturalment TU!', un seguit de personatges us van anar guiant durant el dia per fer-vos reflexionar sobre què amaguem als altres i com som realment. 

I, a banda de la realització de les activitats que havia preparat la comissió organitzadora, els Centres i Clubs d'Esplai vau anar un pas més enllà connectant-vos en directe amb el plató de 'Naturalment TU!' i compartint tot el que fèieu a través de les xarxes socials. Entremig de la diversió, a més, també va haver un moment per a les xerrades dedicat a conèixer experiències de vida en les quals l’autoestima ha esdevingut un element important, o relats de persones que acompanyen col·lectius on el treball de l’autoestima és clau. A més, aquesta experiència es va tancar amb una celebració de la paraula inusual -dirigida pel jesuïta Roger Torres- però a través de la qual (com cada any) vam poder compartir un moment celebratiu per connectar amb nosaltres mateixos i amb els altres. 

Per acabar, el president del MCECC, Xavi Nus, va dur a terme la cloenda de la TrocaJove 2021 amb un discurs amb el qual va recordar a tots i toles les joves del Moviment que han de sentir-se "realment afortunats de poder tenir aquests monitors i monitores". PEr acabar tenim un vídeo resum i molts altres materials més per rememorar el 'Naturalment TU!', a més de fer-vos arribar el record de la TrocaJove 2021! De moment, podeu consultar el recull de fotografies

Amb el suport de: