Notícies
 Tornar a Notícies
  • Vols treballar a les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés?

Vols treballar a les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés?

03.06.21

Enguany més que mai, és important que el màxim d’infants, adolescents i joves tinguin accés a activitats d'educació en el lleure. Per això, a banda de promoure i difondre les activitats que realitzen els Centres d'Esplai del MCECC, la Fundació Pere Tarrés organitza directament activitats de colònies, casals o rutes durant l’estiu.

Sabem que la prioritat i desig dels monitors i monitores del Moviment és la d’anar, voluntàriament, a les activitats dels vostres Centres d’Esplai; però també sabem que molts de vosaltres, abans o després de participar a les vostres activitats, busqueu treballar en organitzacions, entitats o empreses que també organitzen activitats de lleure.

Així, us informem que la Fundació Pere Tarrés cerca monitors i monitores perquè puguin incorporar-se als equips de les seves activitats. Es necessiten perfils de persones que, a més de disposar del títol de monitor/a i/o director/a, també dominin l’anglès (per colònies d’idiomes) o altres disciplines (informàtica, teatre, dansa...) per les diferents temàtiques de les colònies que s’ofereixen.

Si us interessa treballar en aquestes activitats, podeu informar-vos i aplicar en aquest enllaç. En el cas de ser seleccionats per les diferents ofertes, des del departament de Recursos Humans de la Fundació Pere Tarrés es vetllarà per no contractar cap monitor/a durant les dates en les quals els seus centres estiguin organitzant les seves pròpies activitats. Per aquest motiu és molt important que en el vostre Currículum Vitae indiqueu de manera destacada el centre d’esplai, zona o territori del MCECC d’on proveniu i les dates de les vostres activitats d’estiu. El fet de no indicar-ho de manera clara i destacada, serà motiu de no revisió del mateix.

A més, és important tenir clar que el fet provenir d’un centre d’esplai del Moviment no garantirà, en cap cas, accedir a l’oferta de feina de manera automàtica. Caldrà superar els diferents processos de selecció que la Fundació té establerts. A més, caldrà també encaixar les diferents habilitats i aptituds dels diferents candidats amb les necessitats de les pròpies activitats.