Notícies
 Tornar a Notícies
  • Últims recordatoris per la TrocaJove d'aquest dissabte!

Últims recordatoris per la TrocaJove d'aquest dissabte!

11.05.21

Falta molt poc per viure la TrocaJove 2021 amb el concurs televisiu més esperat de l’any, el 'NaturalmentTu!

Ja ho tenim tot preparat i ara és el vostre torn! Com ens connectarem? Com funcionarà el dia? Quin material necessitarem? Quines seran les activitats? En aquest dossier, trobareu resposta a aquestes preguntes i tot allò que necessiteu per viure una experiència única aquest dissabte 15 de maig (de 9.30h a 19.30h). 

Estigueu ben atents perquè divendres, al correu dels vostres Centres i Clubs d’Esplai, rebreu els enllaços per accedir a la TrocaJove2021. Per anar escalfant motors i fer més dolça l’espera, us deixem la playlist que ens farà de banda sonora. 

Ens trobem dissabte a l’altra banda de la pantalla per un dia d'esplai amb activitats presencials connectant el Moviment!