Notícies
 Tornar

Tercera entrega 'I tu què en penses?': Parlem del medi ambient amb els infants i joves

06.05.21

Sota el títol I tu què en penses?, el MCECC impulsa el que vol ser una eina útil perquè pugueu treballar algunes temàtiques que afecten i interpel·len els infants i joves d’avui.   

Infants i jovesmonitors i monitores de diversos Centres d’Esplai del Moviment i altres persones implicades en el món del lleure ens explicaran en vuit vídeos al llarg del 2021 les seves opinions i impressions sobre temes diversos. Juntament amb el vídeo (que us arribarà mensualment al correu, excepte juliol i agost) us apropem altres recursos pedagògics per tal que pugueu treballar les temàtiques en les vostres pròpies dinàmiques i activitatsEls trobareu en aquest enllaç, on anirem recopilant tots els materials que sorgeixin d'aquesta iniciativa. 

I tu, què en penses?... El medi ambient

Com el primer vídeo al voltant del voluntariat i el segon al voltant del futur, la tercera entrega de la iniciativa I tu què en penses? ja us ha arribat per correu electrònic. En aquesta ocasió, veiem membres de l'Àmbit per la Justícia Global del MCECC i joves participants de la Jornada "Mirem més enllà" sobre consum responsable que va organitzar el mateix àmbit el passat novembre. Els i les participants al vídeo veuen imatges i notícies sobre els devastadors efectes del canvi climàtic i -posteriorment- responen diverses preguntes al respecte: Com se senten? Què en pensen? Quines coses creuen que poden fer individualment i en els seus entorns per a revertir la situació? Com es pot convèncer als altres que cal actuar? Una altra oportunitat per reflexionar i debatre plegats/es sobre els temes que ens interpel·len, mitjançant aquest vídeo i els recursos pedagògics relacionats

Dona'ns el teu feedback

La iniciativa ha de servir per encetar debats que ens siguin de profit a tots i totes. Per aixòés important que pugueu donar-nos el vostre feedback: a través de les xarxes socials amb el hashtag #ITUQUEENPENSES o  a través d'aquest formulariAmb el recull de les impressions que ens feu arribar a través del formulari, es publicara (juntamet amb un article d’opinió sobre la temàtica tractada) una notícia al diari digital de referència de l’educació en el lleure www.estris.cat.