Notícies
 Tornar

Pocs dies per tancar les preinscripcions als Cursos Residencials de l'Estiu 2021!

06.05.21

Et convidem, un any més, a gaudir de la gran experiència formativa dels Cursos Residencials de Monitors/es i Directors/es del MCECC d'aquest estiu 2021. 

Disposar del títol de monitor/a o director/a és un requisit, però poder cursar-lo en el marc d’una casa de colònies, gaudint de les vacances d’estiu, amb la convivència amb altres monitors i monitores del MCECC i disposant d’una docència de qualitat a càrrec de l’Escola de l’Esplai amb més trajectòria de Catalunya és tota una oportunitat que no pots deixar escapar! 

Els cursos d’enguany es realitzaran del 18 al 29 d’agost a les instal·lacions de la Casa de Colònies la Ruca i l’Alberg la Sala. Podeu fer les vostres preinscripcions fins al pròxim 31 de maig (afanyeu-vos, les places són limitades!).

El següent pas serà formalitzar la matrícula abans del 23 de juny i assistir a la reunió informativa obligatòria del 30 de juny a les 19h (format telemàtic). Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç o escriure a residencialsmcecc@peretarres.org  

Curs Residencial de Monitors/es del MCECC Lleida - Estiu 2021

D’altra banda, el MCECC i la Fundació Verge Blanca et conviden també a cursar el Curs Residencial de Monitors/es aquest estiu a Lleida. Es realitzarà a les instal·lacions de la casa de Colònies de Montsant a Vilaller, del 19 al 29 d'agost. Consulteu aquí tota la informació. 

Curs Residencial de Monitors/es del MCECC Urgell - Estiu 2021

Per últim, del 19 al 29 d'agost, el MCECC Urgell (Fundació d'Esplais Santa Maria de Núria) durà a terme el Curs Residencial a la Casa Colònies Aina d’Andorra. 

Us esperem als cursos residencials del MCECC!