Notícies
 Tornar a Notícies
  • Cuidem-nos per cuidar: cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips a l'Estris 238

Cuidem-nos per cuidar: cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips a l'Estris 238

03.05.21

El nou número de la revista Estris (el 238), sobre la cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips, ja és aquí! 

L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant que, a vegades, se’ns oblida que per poder cuidar bé, cal que també ens cuidem a nosaltres mateixos. Per això, en aquest número de la revista, diferents experts i expertes ens parlen sobre la importància de la cura personal dels monitors i monitores com a educadors i la gestió emocional dels equips per afavorir la nostra tasca amb infants i joves. Amb relació a la situació que vivim actualment arran de la pandèmia de la COVID-19, repassen també què cal tenir en compte en moments de crisi i expliquen com gestionar els conflictes en l’equip, què fer per tal que els nostres monitors i monitores no es cremin tan ràpid i quins recursos tenim per treballar les nostres emocions.   

A l’entrevista central, parlen amb l’Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya. Al manual, donen recursos en relació amb la comunicació i ansietat en temps de mascaretes. La ruta d’aquest número és de l’estació del Pasteral a les Planes d’Hostoles. I a l’apartat Racons presenten l’Elisabet Coll, vocal del Consell Directiu del MCECC.   

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres de la Maria Elias. A més, aquesta revista Estris inclou també una pàgina amb motiu del 50è aniversari de la publicació, que celebren aquest 2021.  

Aviat rebreu a casa l'Estris 238. Si esteu subscrits/es a l'iQuiosc, també la podeu trobar en format digital en aquest enllaç.

Nous continguts per l'Especial 50è aniversari

Com ja sabeu, aquest 2021, la revista Estris fa 50 anys i -a banda dels continguts especials a l'edició en paper, també està publicant-ne d'altres al seu portal web estris.cat: reculls de llibres i pel·lícules, entrevistes ampliades a personatges entrevistats durant els darres anys... Aquí podreu anar veient tots els continguts actualitzats. No us els perdeu!