Notícies
 Tornar a Notícies
  • Feliç diada de Sant Jordi!

Feliç diada de Sant Jordi!

23.04.21

Ja ha arribat Sant Jordi i, malgrat no poder celebrar aquesta diada tal com estem acostumats/es, volem desitjar-vos que passeu un gran dia del llibre i la rosa! 

Perquè, a l'Esplai, tothom pot escriure la seva pròpia història. Perquè, a l'Esplai, fem de les llegendes aventures i perquè el lleure és una eina transformadora per dibuixar un món millor. I, precisament per no oblidar el que representa aquesta diada, també pels infants i joves, us engresquem a que compartiu a les xarxes socials (etiquetant @esplaismcecc) totes les activitats que feu amb motiu de Sant Jordi. 

A més, us apropem un article de la pedagoga i formadora de cursos de lleure i gestió cultural a la Fundació Pere Tarrés, Maria Elias, on fa una reflexió sobre "què fem amb els contes clàssics" i presenta una petita selecció de contes clàssics revisats per ajudar a conèixer diferents versions i mirades que us pot ajudar també a la tria d'aquest Sant Jordi.