Notícies
 Tornar

Dia Internacional de la Mare Terra: què podem fer per cuidar-la des de l'esplai?

15.04.21

El 22 d’abril, es commemora el Dia Internacional de la Mare Terra, una oportunitat per revisar de quina manera podem ser més actius en la cura del medi ambient des dels nostres Centres i Clubs d'Esplai. Us apropem alguns recursos per ajudar-vos! 

  • Jornada 'Mirem més enllà': Xerrada de l'ambientòleg Marc Pascual en el marc de la jornada 'Mirem més enllà', impulsada per l’Àmbit d’Educació per la Justícia Global del MCECC al voltant del consum responsable als Centres d’Esplai. 

  • Recurs: consum responsable als Centres d'Esplai. Un recurs elaborat en paral·lel per l’Àmbit d’Educació per la Justícia Global del Moviment amb l’objectiu que els Centres d’Esplai tingueu les eines necessàries per poder consumir d’una manera més responsable. El podeu consultar aquí

A més, en aquest sentit, aquí teniu un petit resum de la tasca de l’Àmbit d’Educació per la Justícia Global al voltant del consum responsable als Centres i Clubs d'Esplai. 

  • Manual de bones pràctiques ambientals per a entitats de lleure. Una guia del Departament d'Educació Ambiental de la Fundació Pere Tarrés que recull 100 propostes i bones pràctiques molt concretes per a implantar al vostre Centre o Club d'esplai. La podeu consultar aquí
  • Especials a estris.cat. Podeu consultar aquí l'especial amb un recull d'articles sobre el consum responsable i, aquí, sobre sostenibilitat i lleure. A més, recordeu que l'Estris 232 en paper tractava sobre com abordar l'emergència climàtica des del món del lleure.