Notícies
 Tornar
  • Prorrogades les restriccions contra la Covid: com afecta al lleure?

Prorrogades les restriccions contra la Covid: com afecta al lleure?

08.04.21

La Generalitat de Catalunya ha prorrogat les mesures fins ara vigents contra la Covid-19. 

Pel que fa a les restriccions, que estaran vigents fins al 26 d'abrilno es registra cap canvi en aquelles que afecten l'educació en el lleure: estan permeses les activitats adreçades a infants i joves en espais interiors i exteriors, amb un màxim de 6 participants. A més, es poden fer sortides d'un dia, sense pernoctació.

Us animem a seguir acompanyant els infants i joves i, des del Moviment, seguim treballant amb el Departament de Joventut de la Generalitat per -entre altres coses- millorar els protocols de cara a l'estiu. 

Lleure a Mallorca i Menorca

Pel que fa a les activitats de lleure a Mallorca i Menorca, també segueixen en peu les mesures vigents fins ara, fins al 25 d'abril.

  • Mallorca. Les activitats s'han de dur a terme en grups de màxim 15 persones en espais interiors i 30 en espais exteriors, amb una capacitat màxima del 50%. Amb tot, tenint en compte el nivell d'alerta sanitària a Mallorca, es recomana mantenir els grups de 10 persones.  
  • Menorca. Les activitats s'han de dur a terme en grups de màxim 15 persones en espais interiors i 30 en espais exteriors, amb una capacitat màxima del 75%.

Recordeu que aquí estan recollits tots els documents oficials (juntament amb els que hem realitzat des del MCECC per a facilitar-vos la vostra tasca) en relació amb el lleure i la Covid-19 tant a Catalunya com a Mallorca i MenorcaPer qualsevol dubte contacteu amb el/la vostre promotor/a de referència o els membres del Consell Directiu. També podeu escriure a secretaria.mcecc@peretarres.org