Notícies
 Tornar a Notícies
  • S'engega un projecte perquè la joventut exerceixi incidència política des de l'educació no formal

S'engega un projecte perquè la joventut exerceixi incidència política des de l'educació no formal

08.04.21

Des de principis d'aquest 2021, s'ha posat en marxa el projecte 'Joves portaveus de ciutadania i sostenibilitat'. 

Es tracta d'una iniciativa en la qual participen la Federació d'Entitats Cristianes de Temps Lliure Didania, juntament amb ASDE-Scouts d'Espanya i la Fundació Secretariat Gitano, en el marc del Programa Europeu Erasmus + (KA3: Diàleg Estructurat).

L'objectiu d'aquest projecte és apoderar a la joventut com a persones líders, capacitades i compromeses amb una ciutadania activa i sostenible, des de l'àmbit de l'educació no formal, perquè exerceixin així incidència política en el seu entorn. Com a primer pas d'aquest projecte, s'ha llançant una breu enquesta online que vol servir per tenir un mapa més clar dels interessos i reptes de la joventut. Les dades d'aquest estudi permetran, doncs, analitzar les necessitats i inquietuds, principalment, del jovent amb edats compreses entre els 18 i els 21 anys. Per això, us animem a realitzar-la si és del vostre interès.

Aquesta enquesta romandrà oberta fins al proper 30 d'abril i, si la feu, recordeu seleccionar Didania com a "organització juvenil de referència". D'entre totes les enquestes respostes, s'extraurà una petita mostra representativa dels i les joves participants per realitzar-los una sèrie de breus entrevistes en línia i perquè participin, si els resulta interessant, en un Grup de discussió 'virtual' on reflexionar i aprofundir en les seves respostes. Si voleu saber més sobre els següents passos del projecte (grups de discussió, formació per a joves, comunicació amb responsables polítics, etc.) us convidem a visitar aquest enllaç.