Notícies
 Tornar
  •  Didania llença noves formacions en línia sobre TRICs i educació en el lleure

Didania llença noves formacions en línia sobre TRICs i educació en el lleure

08.04.21

Didania - Federació d'Entitats Cristianes de Temps Lliure llença noves formacions en línia de cara al mes d'abril en relació amb la temàtica de les TRICs (tecnologies + relació + informació + comunicació) i l'educació en el lleure, que treballen durant tot aquest any. 

Es tracta de trobades breus que serviran per aprofundir en aquesta temàtica i que se celebraran en dos espais diferents: 

  • 20 d'abril (de 18:30 h a 20:30 h) - Espai de bones pràctiques.
  • 29 d'abril (de 18:30 h a 20:30 h) - Dues formacions interessants tant per a monitors/es i educadors/es com per a directives i càrrecs de responsabilitat d'entitats. Podreu triar entre: 'Gamificació en l'educació en el lleure' o 'La formació per a responsables: acompanyament i gestió d'equips en temps de Covid'

Per a participar de les formacions, cal que us inscriviu prèviament a través d'aquest enllaç. I recordeu que heu de triar el MCECC en l'apartat 'entitat amb la qual col·labores'.