Notícies
 Tornar

Segona entrega 'I tu què en penses?': Parlem del futur amb els infants i joves

06.04.21

Sota el títol I tu què en penses?, el MCECC impulsa el que vol ser una eina útil perquè pugueu treballar algunes temàtiques que afecten i interpel·len els infants i joves d’avui.   

Infants i jovesmonitors i monitores de diversos Centres d’Esplai del Moviment i altres persones implicades en el món del lleure ens explicaran en vuit vídeos al llarg del 2021 les seves opinions i impressions sobre temes diversos. Juntament amb el vídeo (que us arribarà mensualment al correu, excepte juliol i agost) us apropem altres recursos pedagògics per tal que pugueu treballar les temàtiques en les vostres pròpies dinàmiques i activitatsEls trobareu en aquest enllaç, on anirem recopilant tots els materials que sorgeixin d'aquesta iniciativa. 

I tu, què en penses?... El Futur

Com el primer vídeo al voltant del voluntariat, la segona entrega de la iniciativa I tu què en penses? ja us ha arribat per correu electrònic. En aquesta ocasió, ens centrem a preguntar a infants, joves i monitors/es del Grup d'Esplai Parroquial de Vilafranca i a responsables territorials del MCECC sobre el futur, per veure com van canviant les nostres respostes a mesura que anem creixent. Una altra oportunitat per reflexionar i debatre plegats/es sobre els temes que ens interpel·len, mitjançant aquest vídeo i els recursos pedagògics relacionats

Dona'ns el teu feedback

La iniciativa ha de servir per encetar debats que ens siguin de profit a tots i totes. Per aixòés important que pugueu donar-nos el vostre feedback: a través de les xarxes socials amb el hashtag #ITUQUEENPENSES o  a través d'aquest formulariAmb el recull de les impressions que ens feu arribar a través del formulari, es publicara (juntamet amb un article d’opinió sobre la temàtica tractada) una notícia al diari digital de referència de l’educació en el lleure www.estris.cat. 

Ja heu vist la primera entrega, sobre el voluntariat?

En aquest enllaç teniu tots els materials de la primera entrega de la iniciativa I tu què en penses?, que encetava la reflexió i el debat parlant de voluntariat amb una xerrada entre tres participants dels cursos residencials de monitors/es i directors/es del MCECC. Hi trobareu el vídeo, els recursos pedagògics relacionats i la notícia recollint el vostre feedback que s'ha publicat a estris.cat, juntament amb un article d'opinió del periodista, contacontes i director de xarxanet.org, Oriol Toro, sota el títol "Les voltes del voluntariat"