Notícies
 Tornar a Notícies
  • Primer Punt de Connexió a Lleida!

Primer Punt de Connexió a Lleida!

19.03.21

Programada una sessió del Punt de Connexió per aquest dilluns, 22 de març (de 20h a 20.45h). Per primera vegada, se celebrarà a Lleida, concretament a la Fundació Verge Blanca (c.Acadèmia, 17, Lleida), seguint totes les mesures de seguretat contra la Covid-19. 

El Punt de Connexió és un espai de connexió amb un mateix, amb els altres i amb la nostra dimensió transcendent, on reflexionem sobre temes actuals. Una proposta mensual dirigida als monitors i monitores dels centres d'esplai del Moviment que segueix l'estil de l'activitat 'Una Estona amb Tu' dels cursos residencials. El tema de la primera sessió a Lleida és sorpresa, el descobrireu a l'inici d'aquesta. 

Si voleu participar, inscriviu-vos en aquest enllaç o contacteu amb la vostra promotora. I esteu atents als nostres canals comunicatius per enterar-vos de les pròximes sessions. Us hi esperem!