Notícies
 Tornar a Notícies
  • Continguts especials pel 50è aniversari de la Revista Estris!

Continguts especials pel 50è aniversari de la Revista Estris!

18.03.21

Aquest 2021, la Revista Estris fa 50 anys com a punt de trobada de l'educació en el lleure! Per aquest motiu, s'han programat una sèrie de continguts especials a estris.cat que s'aniran publicant al llarg de l'any. 

De moment, ja podeu trobar-hi: 

- 50 anys de pel·lícules: El politògeg, periodista i director de la Fundació per la Pau (FundiPau), Jordi Armadans, ha escollit 50 pel·lícules imprescindibles que us anirem presentant en reculls de deu en deu anys bimensualment.

  • Aquí podeu veure el primer.  

50 anys de llibres: La pedagoga i formadora de cursos de lleure i gestió cultural a la Fundació Pere Tarrés, Maria Elias, ha escollit 50 lectures imprescindibles que us anirem presentant en reculls de deu en deu bimensualment. 

  • Aquí podeu veure el primer.  

- Entrevistes: Recuperem algunes de les entrevistes dels darrers anys i les ampliem amb noves preguntes per saber com han evolucionat les opinions dels i les entrevistades per la nostra publicació. 

A més, recordeu que al primer número del 2021, l'Estris 237 -sobre quins aprenentatges hem extret des del lleure de la Covid-19- també hi ha una pàgina especial pel 50è aniversari, a més d'una il·lustració de felicitació a la secció 'El Punxó'.