Notícies
 Tornar a Notícies
  • Últims recordatoris sobre els Cursos Residencials de Setmana Santa

Últims recordatoris sobre els Cursos Residencials de Setmana Santa

15.03.21

Arrenquen els Cursos Residencials de Setmana Santa 2021 que, malgrat les restriccions per la Covid-19, es podran dur a terme en ser una titulació oficial regulada per la Direcció General de Joventut.

Hi podreu participar tots aquells membres del MCECC que vulgueu aconseguir el títol de monitor/a o director/a de lleure i hàgiu rebut confirmació un cop fet el procés de preinscripció i matriculació.

Aquest dimecres 17 de març, s’ha celebrat la reunió informativa prèvia i els dies 20 i 21 de març es faran les tres primeres sessions formatives a Barcelona, tant pels dos cursos de monitors/es com pel curs de directors/es.

La part residencial, en un entorn privilegiat (l’Alberg La Sala a la Pobla de Lillet) que ens permetrà seguir totes les mesures de seguretat contra la Covid-19, serà del dissabte 27 de març al dijous 1 d’abril, també tant pels grups de monitors/es com de directors/es.

Després d’aquesta primera part, els cursos continuaran a Barcelona amb quatre sessions els dies 10 i 11 d'abril (monitors/es) i set sessions el 10, 11, 17 i 18 d’abril (directors/es). Posteriorment, hi haurà una altra part residencial en una casa de colònies el 24 i 25 d’abril (només directors/es) i una part virtual a través de l’Aula Virtual del Curs per a monitors/es i directors/es.

​