Notícies
 Tornar

Moltes gràcies per participar a la Trobada de Monitors/es!

15.03.21

Aquest diumenge, 14 de març, ha finalitzat la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021 que -sota el lema Introspecciona't- s'ha centrat en la gestió emocional a través de diverses activitats al llarg de tota la setmana. 

Enguany, hem compartit una trobada diferent, adaptada a la situació sanitària que vivim: del dilluns 8 al divendres 12 de març, vau poder participar en una competició de reptes telemàtics entre Centres i Clubs d'Esplai tractant cada dia una emoció diferent; el dissabte 13, vau poder fer un Scape Room en línia amb el vostre equip de monitors i monitores per treballar totes les emocions a la vegada i sumar els darrers punts a la classificació i, el diumenge 14 de març, va ser el torn de les formacions relacionades amb la temàtica a través de Zoom i la cloenda. 

A continuació, podeu veure un vídeo resum de la Trobada amb les declaracions de monitors i monitores d'alguns dels Centres d'Esplai guanyadors dels reptes i de la comissió organitzadora: 

Qui ha guanyat la competició de la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021?

Malgrat el format telemàtic de la Trobada, ha comptat amb una altíssima participació que cal agrair a tots els monitors i monitores: una seixantena de Centres i Clubs d'Esplai heu participat en els diferents reptes durant la setmana, arribant a les 1.100 partides jugades en un dia! Pel que fa a la competició (teniu els reptes recollits aquí, juntament amb els recursos relacionats), el rànquing s'ha tancat de la següent manera: 

1. Club d'Esplai El Cau

2. Agrupació Montsianell d'Amposta

3. Centre d'Esplai Lluís M. Chanut

4. Centre d'Esplai Sant Jaume

5. Centre d'Esplai Cremallera

Moltes felicitats als guanyadors i moltes gràcies a tots i a totes per participar! Els que no esteu al Top5, podeu consultar la vostra posició aquí. 

Donan's la teva opinió

Tant si vas participar només dels reptes com si també has fet les formacions, et demanem que ens ajudis a millorar a partir de la teva valoració contestant aquesta enquesta. Només seran 3 o 4 minuts del teu temps!

"Continuem somiant, ens en sortirem i farem estiu!"

Per acabar, el matí de diumenge es va dur a terme una matinal formativa i la cloenda de la Trobada. La directora general de Joventut de la Generalitat, Laia Girós, ha enviat un missatge als monitors i monitores del MCECC felicitant-vos per "haver-vos sobreposat a la pandèmia" i el president del Moviment, Xavi Nus, us ha recordat que "és moment de cuidar-nos per cuidar els infants i joves". "Continuem somiant, ens en sortirem i farem estiu!", diu. 

A continuació, podeu veure la cloenda completa de la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021, que també va tenir un moment per agrair a la comissió organitzadora la feina feta. Si t'agradaria formar part de la comissió organitzadora de la pròxima Trobada de Monitors i Monitores del MCECC o vols més informació, escriu a ambits@peretarres.org 

I estigueu atents i atentes als canals comunicatius del Moviment, ja que properament us informarem sobre què heu de fer per tenir el vostre record de l'#IntrospeccionatMCECC. Moltes gràcies per tot i ens retrobem l'any que ve!