Notícies
 Tornar

Arrenca la Trobada de Monitors/es! Saps com participar-hi?

04.03.21

Aquest dilluns, 8 de març, arrenca la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021. T'expliquem com participar-hi

Des de dilluns 8 de març fins al divendres 12 de març

En el marc de la temàtica general de la Trobada, la gestió emocional, cada dia treballarem una emoció diferent a través d'un repte.  

  • Matí: Als matins, cada dia a la mateixa hora, us informarem via xarxes socials de l'emoció a treballar en aquell dia
  • Migdia: Llençarem una pista sobre com serà el repte que haureu de fer a la nit, què es necessitarà per a fer-lo i com es puntuarà. 
  • Tarda:Cada dia, a la mateixa hora, difondrem a les xarxes socials un recurs diferent per treballar l’emoció del dia als vostres Centres d'Esplai. 
  • Nit: Cada dia, a les 22h., obrirem el repte del dia, que serà d’uns 15 minuts i al qual podrà participar-hi tothom.   
  • Rànquing de puntuacions: Al llarg de la setmana, us anirem informant del rànquing de puntuacions després de la realització dels reptes (Dimarts es publicaran les puntuacions de dilluns, dimecres les de dilluns i dimarts, dijous les de dilluns, dimarts i dimecres...). Com es farà? Cada monitor i monitora tindreu un codi numèric que representarà el vostre Centre d'Esplai (el farem arribar als centres a través d'un correu electrònic i els vostres promotors i promotores) i que usareu quan realitzeu els reptes. D'aquesta manera, podrem fer una mitjana i no hi haurà avantatges pels Centres o Clubs d'Esplai que compten amb un nombre més alt de monitors i monitores. 

Dissabte 13 de març

Al matí, a través de les xarxes socials, llençarem un repte final per treballar al mateix temps totes les emocions que haurem anat treballant durant la setmana. Serà una activitat diferent que haureu de realitzar amb la resta del vostre equip de monitors i monitores i podreu dur-la a terme en el moment del dia que vulgueu per tal que no interfereixi en la vostra activitat d’esplai habitual.

Diumenge 14 de març

  • De 10h. a 13h., tindrà lloc l’espai formatiu de la Trobada amb les formacions a les quals us hàgiu inscrit fins a l'1 de març. Moltes gràcies per les vostres inscripcions! 
  • En acabar, de 13h a 13:30h, farem la cloenda, amb el comiat de la comissió organitzadora, el parlament del president del MCECC, Xavi Nus, i la presentació del Centre o Club d’Esplai guanyador de la competició de reptes que haurem realitzat durant la setmana. 

 Us ho perdreu? Participeu i demostreu que formeu part del Centre o Club d’esplai que millor gestiona les seves emocions!