Notícies
 Tornar
  • Viu la Pasqua 2021 amb les propostes del MCECC!

Viu la Pasqua 2021 amb les propostes del MCECC!

04.03.21

S’acosta una data important en el calendari cristià: la Pasqua. Per això, des del Moviment (i, concretament, des de l’Àmbit d’Animació de la Fe) us proposem diferents iniciatives i activitats adreçades als monitors i monitores per a comprendre i celebrar la Pasqua.

Us volem animar a celebrar la Pasqua adaptada als joves, a les noves generacions i a les noves formes d’entendre l’espiritualitat, la mort i la ressurecció de Jesús. Una de les iniciatives a les quals podeu participar amb els monitors i monitores, o amb el grup de joves del vostre Centre d’Esplai, són les celebracions i activitats que organitza la vostra parròquia, arxiprestat o comunitat cristiana. Existeixen diferents iniciatives adaptades a la situació sanitària actual, informeu-vos a la web de la vostra parròquia o del vostre Bisbat. 

A banda de crear comunitat amb la vostra parròquia, des del Moviment us presentem diferents iniciatives i activitats: la Pasqua Jove Claver 2021 organitzada per comunitats Jesuïtes, la Pasqua de les Avellanes 2021 dels Maristes o la Pasqua Jove 2021 impulsada per la Delegació Joventut de Tortosa són algunes de les iniciatives que se celebraran en aquestes dates assenyalades.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç, on us anirem informant de qualsevol novetat en el calendari. 

Bona Pasqua!