Notícies
 Tornar
  • Lleure en temps de pandèmia: què hem extret de la Covid-19 a l'Estris 237
  • Comparteix a les xarxes socials

Lleure en temps de pandèmia: què hem extret de la Covid-19 a l'Estris 237

01.03.21

El nou número de la revista Estris (el 237), sobre quins aprenentatges hem extret de la pandèmia de la Covid-19, ja és aquí

Diferents experts i expertes ens parlen sobre els aprenentatges positius que podem extreure de moments com els que vivim actualment arran de la pandèmia de la covid-19. Cadascun dels articles del centre d’interès tracta la temàtica des de la perspectiva d’una de les quatre dimensions de la proposta educativa de molts projectes d’educació en el lleure: persona, societat, entorn i transcendent. Per acabar, fem una sèrie d’entrevistes a responsables, monitors i monitores de diversos centres i clubs d’esplai per saber de primera mà com s’ha viscut la situació actual en el si de les activitats de lleure.   

A l’entrevista central, parlarem amb en João Armando Gonçalves, expresident de l’Organització Mundial del Moviment Escolta. Al Manual donem pautes sobre com fer esplai telemàticament; a laRuta, anem d’excursió a la Serralada Litoral i al Racons presentem l’Arnau Solé, responsable del Centre d’Esplai Sant Fructuós. 

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres de la Maria Elias. A més, aquesta revista Estris inclou també una pàgina amb motiu del 50è aniversari de la publicació, que celebrem aquest 2021. 

Aviat rebreu a casa l'Estris 237. Si esteu subscrits/es a l'iQuiosc, també la podeu trobar en format digital en aquest enllaç.

Nou especial a estris.cat

D'altra banda, recentment, eportal online de la Revista Estris ha publicat un nou especial sota el títol 'addiccions', un recull d'articles escrits per diversos experts sobre com abordar les addiccions dels infants i joves des del món del lleure.