Notícies
 Tornar
  • Últims recordatoris per participar a la V Nit dels animadors i animadores de la Fe del MCECC
  • Comparteix a les xarxes socials

Últims recordatoris per participar a la V Nit dels animadors i animadores de la Fe del MCECC

26.02.21

Us heu inscrit a la V Nit dels animadors i animadores de la Fe del MCECC d'aquest divendres 26 de febrer? Reviseu el correu electrònic amb el qual heu fet la inscripció, ja que -durant el matí d'avui- heu rebut l'enllaç per connectar-vos-hi a través de l'aplicació Zoom, juntament amb la resta d'instruccions per participar-hi.  

Per a aquesta jornada excepcional organitzada per l'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC caldrà que us connecteu puntualment a les 19.20h, ja que a les 19.30h està prevista la benvinguda i l'inici de la xerrada al voltant de la paràbola del sembrador a càrrec de Mn. Miquel Álvarez, coordinador de Consiliaris Diocesans del MCECC. 

A les 20h, començareu el primer taller i, a les 20.20h, el segon (recordeu que aquests tallers els vau escollir entre diferents opcions formatives quan vau realitzar la vostra inscripció). Per acabar, finalitzarem amb un petit espai per compartir les nostres reflexions i la cloenda, a les 20.40h. 

Et convidem a gaudir de l'experiència i a descobrir quina és la teva (o teves) manera de viure la fe, posant el focus en tu mateix/a en un moment en el qual és més necessari que mai.