Notícies
 Tornar
  • Queden lliures algunes places pel curs residencial de directors/es de Setmana Santa... Aprofita-ho!

Queden lliures algunes places pel curs residencial de directors/es de Setmana Santa... Aprofita-ho!

25.02.21

Han quedat lliures algunes places pel Curs Residencial de Directors/es de Setmana Santa del MCECC! 

Si vols obtenir la titulació de director/a de lleure, aprofita aquesta oportunitat i gaudeix d'aquesta estada formatives durant els dies de Setmana Santa, una oportunitat única per aconseguir-la en el marc d’una casa de colònies en convivència amb altres monitors i monitores del MCECC i disposant d’una docència de qualitat a càrrec de l’Escola de l’Esplai amb més trajectòria de Catalunya. 

I és que, l'estiu del 2020, ja vam demostrar que també amb la situació sanitària actual i seguint totes les mesures de seguretat, podem gaudir d'una experiència tan especial com els Cursos Residencials. Amb tot, a més, us assegurem que si l'evolució de la pandèmia per la Covid-19 no permet finalment la realització del curs, ens adaptarem perquè -en cap cas- perdeu la inversió realitzada. Si no és possible realitzar-lo durant la Setmana Santa, com ja vam fer l'any passat, ajornarem el curs per fer-lo quan la situació ho permeti.

Escriviu a secretaria.mcecc@peretarres.org si esteu interessats/es a participar o voleu rebre més informació. També podeu consultar la pàgina dels cursos residencials del MCECC aquí