Notícies
 Tornar
  • L'APPEC reconeix la trajectòria de l'Estris

L'APPEC reconeix la trajectòria de l'Estris

03.12.21

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha guardonat la revista Estris per la seva trajectòria. L'Associació distingeix l'Estris per estar al peu del canó de l'educació en el lleure durant cinquanta anys.

El director de l'Estris, Xavi Nus, ha pujat a rebre el premi a l'escenari de la 21a gala Nit de les Revistes i la Premsa en Català. El premi coincideix amb l'inici dels diferents actes i especials que farà la revista per commemorar els cinquanta anys de vida. Sense anar més lluny, el proper número recollirà els millors moments de la trajectòria de la publicació, en un especial amb diferents personalitats que han passat per la publicació.

Reivindicació del paper de les revistes i la premsa en català

La 21a Nit de les revistes i Premsa en Català també ha defensat l'ús del català davant de l'emergent preocupació que hi ha pel seu retrocés generalitzat arreu del territori. La celebració, doncs, també ha defensat i reivindicat "el paper de totes les revistes que aposten per la llengua catalana i contribueixen, així, a fer possible una oferta mediàtica de qualitat en aquesta llengua", tal com diuen membres destacats de l'APPEC.

La revista Sàpiens, el Diari de Girona, L'Eco de Sitges i la web Fosbury.cat són algunes de les altres publicacions premiades per l'APPEC.