Notícies
 Tornar a Notícies
  • Nou recurs de l'Àmbit d'Eduació per la Justícia Global sobre el consum responsable als Centres d'Esplai

Nou recurs de l'Àmbit d'Eduació per la Justícia Global sobre el consum responsable als Centres d'Esplai

11.02.21

L'Àmbit d'Eduació per la Justícia Global del MCECC ha elaborat un nou recurs sobre el consum responsable als Centres d'Esplai.

L'objectiu -seguint l’acció EC4 del Pla d’Accions 2020 del Moviment- vol apropar-vos les eines necessàries per poder consumir d’una manera més responsable i educar els infants i joves en aquest sentit. 

El document, doncs, pretén generar consciència i oferir-vos recursos per tal de poder treballar el consum responsable en el si de les vostres activitats. Des de l'Àmbit d'Eduació per la Justícia Global han cregut convenient dividir les indicacions en set temàtiques, totes elles molt presents en el dia a dia de l’esplai: material, tèxtil i marxandatge, alimentació, energia i subministraments, economia, transport i allotjament i gestió de residus. A través d’aquests ítems, esperen que pugueu treballar la consciència de futur en el vostre entorn de manera sistematitzada, entenent les limitacions amb les quals us podeu trobar, com la manca d’autonomia en certes decisions o les limitacions de recursos i temps.