Notícies
 Tornar
  • Nou recurs del Projecte de Perspectiva de Gènere!

Nou recurs del Projecte de Perspectiva de Gènere!

05.02.21

Durant l'Assemblea General Ordinària (AGO) del MCECC del passat 30 de gener, es va votar la continuïtat del Projecte de Perspectiva de Gènere, que treballa per apropar-vos mensualment un recurs per tal que aquesta sigui present en la tasca que es fa des dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment. 

Aquest febrer, us presenten una proposta per donar continuació al seu darrer recurs, oferint un espai de reflexió sobre la música que sona als Centres i Clubs d'Esplai. En aquest enllaç, trobareu una taula, on queden recollides cinc cançons de diferents gèneres musicals i èpoques en la qual hi ha una síntesi dels missatges que transmeten. Seguidament, us presenten un conte en el qual queden representats de forma vivencial cadascun d'aquests missatges. Un cop l'hàgiu llegit, us conviden a escoltar de nou el recull de cançons.

Finalment, posen a la vostra disposició un recurs teòric sobre la violència masclista: des de què s'entén per violència masclista, com s'expressa i es classifica fins a un cas concret que volen tractar.