Notícies
 Tornar
  • La Mercè Aumatell és la nova promotora del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme i Osona
  • Comparteix a les xarxes socials

La Mercè Aumatell és la nova promotora del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme i Osona

05.02.21

Ja tenim nova promotora de Centres d'Esplai de les Zones del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme i Osona. 

La Mercè Aumatell s'ha incorporat a l'Equip Tècnic del Moviment per promoure, fer seguiment i donar suport a l'acció dels Centres d'Esplai d'aquestes zones. Ella és graduada en Pedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i prové del Centre d'Esplai La Branca de Sabadell (Zona 12). 

Aprofitem també per donar les gràcies a la Maria Camps per la feina realitzada com a promotora de Centres d'Esplai durant el seu temps al MCECC. Li desitgem molta sort i encerts en la seva nova etapa professional!