Notícies
 Tornar a Notícies
  • Publicades al Gesplai noves resolucions d'ajuts i subvencions
  • Comparteix a les xarxes socials

Publicades al Gesplai noves resolucions d'ajuts i subvencions

22.01.21

Ja podeu trobar publicades al Gesplai les resolucions de Beques de Curs, Beques d'Activitats Esporàdiques de 1R, 2N i 3R Trimestre, Ajuts Extraordinaris de Novembre de 2020, el Conveni Marc 2020 i alguns ajuts extraordinaris que potser us afecten.

Per això, cal que reviseu les vostres bústies de correu, on us hem enviat tota la informació en relació amb la resolució d'ajuts i subvencions a les quals podeu optar. Tingueu en compte que és possible que no tots els ajuts i subvencions us afectin i, per això, us recomanem que entreu al Gesplai i consulteu quines d’aquestes novetats us afecten i quines no.

En aquest sentit, alguns de vosaltres veureu que teniu diversos expedients d'ajuts nous en relació a la Covid-19: Ajuts extra per activitats d'educació en el lleure per a "un estiu diferent" i Ajuda Extra per a centres d'esplai per pal·liar efectes de la Covid-19 en el curs 2020-21. Aquests ajuts són directes i no requereixen de cap procés de justificació, però les bases preveuen que pot haver-hi un control aleatori per acreditar quines activitats i adaptacions vàreu realitzar. Si ens contacten per aquest control, us ho farem saber oportunament. D'altra banda, també destquem que l’últim dia per presentar la documentació justificativa del Conveni Marc és el 15 de febrer de 2021. Al vostre expedient del Gesplai hi trobareu tota la documentació i les indicacions necessàries.

Recordeu que, si teniu qualsevol dubte, us podeu dirigir als vostres promotors i promotores de referència o enviar un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org.