Notícies
 Tornar
  • Nou recurs de l'Àmbit Pedagògic sobre la pedagogia durant el curs d'esplai

Nou recurs de l'Àmbit Pedagògic sobre la pedagogia durant el curs d'esplai

18.01.21

L'Àmbit Pedagògic del MCECC ha elaborat un nou recurs per tal que els Centres i Clubs d'Esplai pugueu disposar dels recursos necessaris per poder treballar la pedagogia durant les activitats del curs. 

El recurs, que respon a l’acció EC2 recollida al Pla d’Accions 2020 del Moviment, porta per títol 'La pedagogia durant el curs d'esplai' i té l'objectiu de "dotar d'eines i recursos a tots els centres i clubs d’esplai per a la realització d’activitats i projectes de qualitat". I és que -segons apunten els seus creadors- "les activitats d’estiu són el moment àlgid de l'educació en el lleure, però no per això les activitats de cada cap de setmana són menys importants". "Cal que, perquè l'educació integral de les persones sigui efectiva, cada cap de setmana realitzem la nostra tasca amb compromís i responsabilitat" i "per poder-la desenvolupar amb plenitud hem d’apostar per la qualitat pedagògica de les nostres activitats". 

El recurs es compon del pròleg, una introducció, i -a la part central- un apartat sobre el Projecte Educatiu de Centre (PEC), els objectius, la preparació i avaluació d'activitats i un llistat de referents pedagògics. Per acabar, hi ha la bibliografia, acompanyada de dinàmiques i recursos