Notícies
 Tornar a Notícies
  • Engega la ràdio del MCECC

Engega la ràdio del MCECC

12.01.22

Arriba el primer capítol de "Qui té la pinça?", un podcast que trobareu mensualment a Spotify i la web del MCECC. Diferents voluntaris que formen part del Moviment presentaran un esplai diferent en cada capítol. En aquesta primera entrega, dos monitors del Centre d'Esplai Estel de la Zona 02 ens expliquen com viuen Nadal al seu centre.

Presentat per l'Arnau –Centre d'Esplai Sant Pere i Sant Pau de la Zona 08– i la Laia –Centre d'Esplai Spai-T de la Zona 01i06–, aquest podcast s'endinsa en els diferents esplais del MCECC. A cada entrega visitaran un centre o club diferent d'arreu del territori. Amb aquest programa coneixerem què ens fa diferents dels altres esplais o què és allò que tenim en comú tots els centres i clubs del Moviment.

Tot plegat amb la companyia de diferents col·laboradors i col·laboradores propers al Moviment, i del més que conegut Joc Badabadoc, personatge recurrent a les trobades i troques del MCECC.

Podeu escoltar aquest i els següents programes a la pàgina del podcast.