Notícies
 Tornar
  • Inscripcions a la Trobada de Monitors i Monitores 2021 fins l'1 de març!

Inscripcions a la Trobada de Monitors i Monitores 2021 fins l'1 de març!

03.02.21

Ho tenim gairebé tot a punt per a la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021. Malgrat la situació excepcional que estem vivint, tenim ganes de retrobar-nos i compartir amb tu aquest espai. I saps per què? Perquè hem treballat de valent per fer-la possible per mitjans telemàtics! 

Ens trobem davant una gran oportunitat per innovar i reinventar-nos, de manera que et proposem un nou format de Trobada de Monitors i Monitores. Des del dilluns 8 de març fins al divendres 12 de març, hi haurà una gran competició en línia entre tots els Centres i Clubs d’esplai. De moment, no volem  revelar massa més, de manera que hauràs d’estar molt atent/a a les xarxes socials del MCECC per no perdre’t cap detall. També podràs consultar tota la informació actualitzada a la web. El que sí que et podem avançar és que es tractarà de fer petits reptes, cada dia a la mateixa hora, que no ocuparan gaire temps! Dissabte 13 de març, us proposem una activitat diferent que haureu de realitzar amb la resta del vostre equip de monitors i monitores i, diumenge 14 de març (de 10h a 13h), tindrà lloc l’espai formatiu de la Trobada. En acabar, de 13h a 13:30h, farem la cloenda, on desvetllarem el Centre o Club d’Esplai guanyador de la competició en línia. 

L’eix principal de la Trobada d’enguany és la gestió emocional. Portem mesos d’incertesa i excepcionalitat i és el moment de dedicar-nos temps a nosaltres: escoltar-se, ser capaç d’identificar i posar nom a les emocions, preguntar-se què sento i per què... En resum, conèixer-se. Sota el lema Introspecciona’t, la Trobada vol posar el focus en un/a mateix/a amb l’objectiu de poder acompanyar plenament els infants, adolescents i joves i també a la resta de monitors i monitores de l’equip en el seu camí de vida. 

A continuació, un personatge molt especial pel MCECC ens presenta, amb les seves companyes, els presentadors i presentadores que guiaran el Centre d'Interès de la Trobada de Monitors i Monitores del 2021. 

Una oportunitat formativa

Com ja sabeu, les trobades tenen l’objectiu de ser un espai de formació, d’intercanvi i obertura a noves propostes i són una oportunitat ideal per compartir valors, experiències i una entesa semblant de la manera com viure l'educació en el lleure. 

Malgrat la trobada es realitzi per mitjans telemàtics no volem perdre l’espai formatiu habitual dedicat a la temàtica de la Trobada, enguany, la gestió emocional. Coneixent la pluralitat de monitors i monitores del Moviment, hem dissenyat un conjunt de formacions que contenen una petita introducció teòrica; una part de recursos, eines i dinàmiques perquè pugueu aplicar els coneixements teòrics a la realitat del vostre Centre o Club d’Esplai i una estona per poder compartir experiències, debatre i resoldre tots aquells dubtes que pugueu tenir. A més, hem generat dos itineraris, que podeu consultar a la pàgina web de la Trobada de Monitors i Monitores

Inscripcions 

Pots fer la inscripció fins al proper dilluns 1 de març de 2021 a través d'aquest enllaç. A banda d'omplir el formulari amb les teves dades, caldrà que escullis l'activitat formativa de diumenge (et recomanem que les repassis a la pàgina web de la Trobada de Monitors i Monitores). La competició en línia prèvia entre Centres i Clubs d’esplai del Moviment no necessita inscripció prèvia, només caldrà que estiguis atent/a a les xarxes del MCECC i segueixis les indicacions pertinents.