Notícies
 Tornar a Notícies
  • Obertes les inscripcions a la Trobada de Monitors i Monitores 2021!

Obertes les inscripcions a la Trobada de Monitors i Monitores 2021!

08.01.21

Ja tenim quasi a punt la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021, que se celebrarà els pròxims 13 i 14 de març

Malgrat la situació excepcional que vivim, tenim ganes de retrobar-nos i compartir amb vosaltres aquest espai: estem preparats per adaptar-nos a les mesures que calgui. Així que reserveu-vos la data perquè hem treballat i dissenyat diversos escenaris (tant presencials com telemàtics) per fer-la possible! Els podeu consultar, juntament amb la resta d'informació, a la pàgina web de la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021

Sigui com sigui, aquell cap de setmana ens retrobarem i la manera de fer-ho l'anunciarem definitivament durant l’AGO del Moviment del proper 30 de gener. Amb tot, si no us voleu perdre la Trobada sigui en el format que sigui, ja us podeu inscriure (del 8 de gener fins al 3 de febrer) mitjançant aquest formulari. Enguany, la Trobada té un preu únic de 28,50€ (podeu consultar què inclou aquí) i us demanem que escolliu com a mètode de pagament la domiciliació bancària per poder girar els rebuts quan sapiguem del cert que ens trobarem presencialment i que realitzeu una única inscripció per centre o club d’esplai.  

Una oportunitat formativa

Com ja sabeu, les trobades tenen l’objectiu de ser un espai de formació, d’intercanvi i obertura a noves propostes i són una oportunitat ideal per compartir valors, experiències i una entesa semblant de la manera com viure l'educació en el lleure. Enguany, sota el lema Introspecciona’t, l’eix principal de la Trobada serà la gestió emocional. I és que, després de mesos d’incertesa i excepcionalitat, és el moment de dedicar-nos temps a nosaltres: posar el focus en un mateix amb l’objectiu de poder acompanyar plenament als infants, adolescents i joves i també a la resta de monitors i monitores de l’equip en el seu camí de vida. Coneixent la pluralitat de monitors i monitores del Moviment hem dissenyat un conjunt de formacions que podeu consultar a la pàgina web de la Trobada de Monitors i Monitores, on teniu tota la informació, juntament amb les indicacions sobre què cal que us prepareu per a la Trobada i la resta de qüestions a tenir en compte per poder gaudir-la plenament.  

A continuació, un personatge molt especial pel MCECC ens presenta, amb les seves companyes, els presentadors i presentadores que guiaran el Centre d'Interès de la Trobada de Monitors i Monitores del 2021. 

Mesures Covid-19

Des de l’organització s’està treballant per poder realitzar la Trobada de Monitors i Monitores amb plenes garanties i total seguretat complint amb totes les mesures de prevenció i protecció establertes abans i durant l'esdeveniment. Podeu consultar-les més específicament al web de la Trobada de Monitors i MonitoresCal tenir en compte que aquestes mesures es poden anar modificant, de manera que us animem a estar atents i atentes als canals comunicatius del MCECC per conèixer si hi ha hagut canvis significatius.