Notícies
 Tornar a Notícies
  • Preparem la V Nit d'Animadors i Animadores de la Fe del MCECC!

Preparem la V Nit d'Animadors i Animadores de la Fe del MCECC!

08.01.21

Malgrat les circumstàncies actuals, l'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC està preparant la V Nit d'Animadors i Animadores de la Fe, que se celebrarà el proper 26 de febrer.

Així que guardeu-vos la data perquè, sigui com sigui, la celebrarem plegats i plegades!  

Enguany, en aquesta màgica nit, treballarem "com vivim la nostra fe" mitjançant -com és habitual- una xerrada, diversos tallers posteriors i una pregària final. Les inscripcions s'obriran el proper 5 de febrer però, abans, us recomanem estar atents i atentes a les xarxes del MCECC, ja que serà des d'on us anirem avançant informació sobre altres temes importants del contingut de la V Nit d'Animadors i Animadores de la Fe. Ja teniu ganes que arribi, oi? De moment, podeu anar fent boca amb algunes fotografies de la passada edició