Notícies
 Tornar a Notícies
  • Preparem la V Nit d'Animadors i Animadores de la Fe del MCECC!
  • Comparteix a les xarxes socials

Preparem la V Nit d'Animadors i Animadores de la Fe del MCECC!

08.01.21

Malgrat les circumstàncies actuals, l'Àmbit d'Animació de la Fe del MCECC està preparant la V Nit d'Animadors i Animadores de la Fe, que se celebrarà el proper 26 de febrer.

Així que guardeu-vos la data perquè, sigui en el format que sigui, la celebrarem plegats i plegades! Enguany, en aquesta màgica nit, treballarem "com vivim la nostra fe" mitjançant -com és habitual- una xerrada, diversos tallers posteriors i una pregària final. En concret, la Nit dels Animadors i Animadores de la Fe del 2021 planteja 5 maneres diferents de viure la fe i desenvoluparà un taller diferent per a cadascuna: buscador de la veritat, creador del canvi, arrelat en l'amor, constructor del futur i protector de l'esperança. Per saber-ne més, podeu consultar l'Instagram, Twitter o Facebook del MCECC. 

Les inscripcions s'obriran el proper 5 de febrer. Us recomanem seguir atents i atentes a les xarxes del Moviment, ja que serà des d'on us anirem avançant informació sobre altres temes importants del contingut de la V Nit d'Animadors i Animadores de la Fe. Ja teniu ganes que arribi, oi?