Notícies
 Tornar

Preinscripcions als cursos residencials de Setmana Santa fins l'1 de Febrer!

08.01.21

El MCECC - Fundació Pere Tarrés et convidem, un any més, a participar dels Cursos Residencials de Setmana Santa.

Si tens 18 anys o més i vols obtenir la titulació de monitor/a o director/a de lleure, les nostres estades formatives durant els dies de Setmana Santa són una oportunitat única per obtenir-los en el marc d’una casa de colònies, gaudint dels dies de Setmana Santa, amb la convivència amb altres monitors i monitores del MCECC i disposant d’una docència de qualitat a càrrec de l’Escola de l’Esplai amb més trajectòria de Catalunya. 

Els cursos, que es realitzaran a les instal·lacions de l'Alberg La Sala (la Pobla de Lillet), consten de diverses etapes formatives:

  • Part 1. Tres sessions a Barcelona. Les sessions formatives es faran els dies 20 de març  (matí) i 21 de març (matí i tarda), tant pel Curs de Monitors/es com de Directors/es. 
  • Part 2. Part residencial a l'Alberg la Sala: del dissabte 27 de març (sortida a les 9h, davant de la Seu de la Fundació Pere Tarrés, al c. Numància 149 151 - Barcelona)  al dijous 1 d'abril (a partir de les 17,30h al mateix emplaçament), tant pel Curs de Monitors/es com de Directors/es. 
  • Part 3. Quatre sessions pel Curs de Monitors/es i set sessions pel Curs de Directors/es a Barcelona. Les sessions formatives es faran els dies 10 d'abril  (matí i tarda) i 11 d'abril  (matí i tarda) pel Curs de Monitors/es i el 10 d'abril  (matí i tarda), 11 d'abril  (matí i tarda), 17 d’abril (matí) i 18 d’abril (matí i tarda) pel Curs de Directors/es. 
  • Part 4. En modalitat virtual a través de l’Aula Virtual pel Curs de Monitors/es i estada residencial en una Casa de Colònies el cap de setmana del 24 i 25 d’abril de 2021 pel Curs de Directors/es. 
  • Part 5. En modalitat virtual a través de l’Aula Virtual del Curs, només pel Curs de Directors/es. 

Com sabeu, segons el Decret 267/2016 de 5 de juliol, és obligatori per un centre d’esplai disposar de titulacions oficials de lleure dins l’equip educatiu per poder realitzar activitats amb infants i adolescents i, des del Moviment, t’oferim la possibilitat de gaudir d'aquesta modalitat exclusiva per a monis i dires dels centres d’esplai federats. Per a participar-hi cal tenir en compte els terminis següents, a més del fet que les places al Curs de Monitors/es i Directors/es són limitades: 

  • PreinscripcionsFins el dilluns 1 de febrer de 2021.  Caldrà realitzar la pre-inscripció a través d'aquest formulari
  • Sorteig, si s’escau, i comunicació de places: Dimecres 11 de febrer de 2021 es realitzarà el sorteig i comunicació de places. 
  • Matrícula de les places assignades, fins l'1 de març de 2021.  
  • Lliurament de documentació: Per finalitzar el procés d’inscripció, caldrà lliurar, en el mateix formulari la documentació que et detallem en aquest enllaç
  • Reunió informativa prèvia: per fer el curs, cal assistir a la reunió informativa el 17 de març les 18:30h en format telemàtic.

En aquest enllaç, trobareu la resta d'informació pel que fa als preus, què inclouen, requisits per a participar-hi, etc. Un cop llegiu aquesta informació, podeu fer la vostra preinscripció en aquest formulari

I, aquí, un petit tast dels Cursos Residencials del darrer estiu: 

*La realització dels cursos està subjecta a l’evolució i les mesures aplicades per la Covid-19. Amb tot, us assegurem que ens adaptarem perquè -en cap cas- perdeu la inversió realitzada. Si no és possible realitzar-los durant la Setmana Santa, com ja vam fer l'any passat, ajornarem els cursos per fer-los quan la situació ho permeti.