Notícies
 Tornar
  • L'animació de la fe a l'esplai: aprenem a acompanyar els infants i joves a l'Estris 236
  • Comparteix a les xarxes socials

L'animació de la fe a l'esplai: aprenem a acompanyar els infants i joves a l'Estris 236

29.12.20

El nou número de la revista Estris (el 236), sobre com acompanyar els infants i joves​ en relació amb l'animació de la fe a l'esplai, ja és aquí

En aquest número, diferents experts i expertes ens explicaran com es treballa l’animació de la fe als centres d’esplai i per què és important fer-ho dins la quotidianitat dels infants i joves. També parlaran sobre què necessitem saber per ser animadors o animadores de la fe al nostre centre i us aproparan diverses maneres per treballar-la en diferents temps litúrgics. Farem dues entrevistes a animadors de la fe en centres d’esplai i coneixerem els referents de la fe de diverses persones implicades al món del lleure. Per acabar, veurem la manera de treballar la interreligiositat als centres d’esplai i de cultivar l’experiència interior en un sentit més ampli. 

 A l’entrevista central, parlarem amb en Rafael Bisquerra, president de la Xarxa Internacional d’Educació Emocional i Benestar (RIEEB). Al Manual donarem pautes per fer un projecte de premonis; a la Ruta, anem d’excursió a Montserrat i al Racons presentem la Queralt Campàs, vocal del Consell Directiu del MCECC.  

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres de la Maria Elias. 

Aviat rebreu a casa l'Estris 236. Si esteu subscrits/es a l'iQuiosc, també la podeu trobar en format digital en aquest enllaç.