Notícies
 Tornar
  • Preparem-nos per un Nadal diferent!
  • Comparteix a les xarxes socials

Preparem-nos per un Nadal diferent!

11.12.20

S'apropa un Nadal excepcional, però ja hem superat un estiu i un inici de curs marcat per la covid-19. Per això, des del Moviment, estem segurs que els Centres i Clubs d'Esplai fareu tot el possible per a celebrar-lo de la millor manera amb els vostres infants i joves... I, nosaltres, volem ser al vostre costat! 

Per això, fem una crida per tal que compartiu amb nosaltres i la resta de Centres i Clubs d'Esplai del Moviment totes les iniciatives i activitats (també telemàtiques!) que feu per a celebrar el Nadal a l'esplai a través de les xarxes socials amb el hashtag #nadalmcecc. De moment, nosaltres us apropem dues iniciatives d'allò més originals: 

- Calendari d'advent del Centre d'Esplai Xivarri a Instagram (@esplaixivarri) amb fotografies dels seus participants i monitors/es. 

- Calendari d'advent del Centre d'Esplai Aliret de Capellades a Instagram (@esplaialiret) ple d'idees per preparar-vos per les festes d'enguany: cançons, jocs, manualitats, endevinalles...