Notícies
 Tornar
  • Escalfem motors per la Trobada de Monitors/es 2021!
  • Comparteix a les xarxes socials

Escalfem motors per la Trobada de Monitors/es 2021!

04.12.20

Que no hi haurà Trobada de Monitors i Monitores del MCECC? I tant que hi haurà!

La comissió organitzadora està treballant en diversos escenaris perquè, els propers 13 i 14 de març, tots i totes puguem gaudir (malgrat la covid-19, de manera segura) d'un dels esdeveniments més esperats de l'any pels membres del Moviment, un espai de formació, d’intercanvi i obertura a noves propostes ideal per compartir valors i una concepció similar de la manera com viure l'educació en el lleure. 

Enguany, en un context de pandèmia al qual ens hem hagut d'adaptar però que no ha estat capaç d'aturar-nos, treballarem la gestió emocional. Els membres de la comissió organitzadora us han preparat aquest vídeo per tal que aneu escalfant motors! Esteu atents als canals de comunicació del Moviment, des d'on anirem ampliant totes les informacions referents a la Trobada de Monitors i Monitores del MCECC 2021. Sigui com sigui, ens trobem al març!