Notícies
 Tornar
  • Curs de prevenció i detecció de l'abús sexual infantil

Curs de prevenció i detecció de l'abús sexual infantil

04.12.20

El proper dimarts 15 de desembre (de 18h. a 21h.), us apropem un curs de prevenció i detecció de l'abús sexual infantil adreçat a monitors i monitores dels Centres d'Esplai.

Serà per via telemàtica (a través de l'aplicació Zoom) i a càrrec de lFundació Vicki Bernadet (que treballa, des de 1997, en l'atenció integral, prevenció, formació i sensibilització dels abusos sexuals infantils). 

La formació pretén reflexionar i conèixer la problemàtica de l’abús sexual infantil, que afecta a un 20% de la població infantil. Abordarem les falses creences, coneixerem la dinàmica de l’abús sexual infantil i els principals indicadors i conseqüències. També treballarem els principis d’actuació i abordatge de possibles situacions a partir del protocol sectorial. Finalment, abordarem la prevenció i el paper dels monitor i monitores de lleure en la protecció dels infants i joves.

La data límit d'inscripció és el dilluns 14 de desembre (el dimarts 15 al matí s’enviarà l’enllaç amb l’accés als inscrits). Les places són limitades i per ordre d’arribada (prioritzeu no apuntar-vos tot l’esplai) i, per tant, es demana que la gent que s’apunti assisteixi a la formació o avisi amb antelació mínima de 24 hores si no podrà assistir-hi. Us podeu inscriure gratuïtament en aquest enllaç.