Notícies
 Tornar
  • Participeu als premis espavila!
  • Comparteix a les xarxes socials

Participeu als premis espavila!

23.11.20

Fins al 15 de març del 2021, els Centres d'Esplai us podeu presentar als Premis Espavila (convocats per la Fundació Espavila). 

Els premis compten amb dues modalitats independents. En aquest sentit, us animem a presentar-vos a la 'modalitat B', que tracta de respondre la pregunta "què fas per ajudar a la millora dels altres?", i que vol conèixer i premiar a aquelles persones o col·lectius que són capaços d’inculcar valors fonamentals com ara treball, responsabilitat, sinceritat, optimisme, etc. per l’ajuda educativa i/o professional dels altres. 

D'altra banda, la 'modalitat A' està destinada a guardonar persones que malgrat les circumstàncies (econòmiques, socials, laborals, etc.) són capaces de fer l’esforç d’avançar i millorar la seva formació educativa i/o professional. Aquesta modalitat vol respondre la pregunta "què fas per la teva millora educativa i/o professional?". 

Si voleu més informació sobre els Premis Espavila i consultar les bases de la convocatòria podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç.