Notícies
 Tornar
  • Les activitats d'educació en el lleure es reprendran a partir del 23 de novembre

Les activitats d'educació en el lleure es reprendran a partir del 23 de novembre

20.11.20

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat que "d'acord amb el Pla d'obertura progressiva d'activitats del Departament de Salut, aprovat pel Procicat, a partir del 23 de novembre es podran fer activitats de l'àmbit del lleure educatiu".

Amb tot, el lleure s'haurà de reprendre mantenint encara certes restriccions per lluitar contra la covid-19: en aquest primer tram d'obertura,"les activitats de l'àmbit del lleure educatiu es podran fer a l'aire lliure (seguint el protocol que es venia aplicant fins ara) segons el pla sectorial aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT, i en el cas de les activitats que es facin en espais interiors, es realitzaran en grups de sis persones". Aquestes condicions es mantindran pel que fa al segon tram d'obertura i, en el tercer, el màxim de persones per grup en activitats en espais interiors s'ampliarà a 10 (sense comptar el monitor/a). 

"Es podran reprendre les activitats de lleure educatiu presencials que d'ençà de l'estiu estem demostrant que són segures. Des de la Direcció General de Joventut seguim compromesos a garantir el dret al lleure d'infants i joves", ha dit a Twitter la Directora General de Joventut, Laia Girós. 

Si teniu qualsevol dubte, els podeu fer arribar al vostre promotor o promotora o als vostres referents del Consell Directiu. També us recomanem estar atents als canals de comunicació del MCECC, des d'on us anirem informant de totes les novetats.