Notícies
 Tornar
  • L'Estris 235 ens ensenya a explicar l'actualitat i el món que ens envolta a infants i joves

L'Estris 235 ens ensenya a explicar l'actualitat i el món que ens envolta a infants i joves

06.11.20

El nou número de la revista Estris (el 235), sobre com explicar l'actualitat i el món que ens envolta als infants i joves, ja és aquí! 

En aquest número, diferents experts i expertes donaran resposta a com explicar l'actualitat i el món que ens envolta als infants i joves des de diversos punts de vista, explicant per què és important fer-ho i de quina manera. Parlaran sobre si cal (o no) posar alguna mena de filtre a les coses que els expliquem, com els acompanyem en la formació del seu esperit crític, com els ajudem a gestionar les emocions o quin paper hem de jugar com a educadors i educadores en tot aquest procés. També comptarem amb una entrevista amb la Laia Servera, directora i presentadora de l’InfoK, l’informatiu per a infants de Televisió de Catalunya.

A l’entrevista central, parlem amb la Clara Fons, sociòloga, directora de la revista Dialogal, fundadora de Lalè i cap de programes a Audir. Al Manual donem pautes sobre com adaptar el lleure a la nova normalitat des d’un punt de vista pedagògic; a la Ruta, anem d’excursió a Mallorca i al Racons presentem la Laia Núñez, monitora del Centre d’Esplai Cra-Crac de Badalona.

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres de la Maria Elias. 

Aviat rebreu a casa l'Estris 235. Si esteu subscrits/es a l'iQuiosc, també la podeu trobar en aquest enllaç.