Notícies
 Tornar a Notícies
  • Reunió del Consell Directiu: què hem parlat?
  • Comparteix a les xarxes socials

Reunió del Consell Directiu: què hem parlat?

29.10.20

El diumenge 25 d'octubre, es va celebrar per via telemàtica una nova reunió del Consell Directiu del MCECC.

Entre altres coses, es va parlar de la situació actual pel que fa a la celebració de l'Assemblea General Ordinària del Moviment el 2021 (es va informar sobre la cerca d'espais adequats) i es va començar a treballar amb possibles escenaris alternatius per a celebrar-la. Es va acordar que aniríem seguint les novetats pel que fa a la situació arran de la covid-19 i, en funció d'aquesta, s’acabarà decidint l'opció més convenient. En aquest sentit, també es va fer un repàs sobre el punt en què es troben les Trobades del Moviment previstes pel 2021

D'altra banda, es va dur a terme un treball per grups per tal de continuar dissenyant, segons les fases previstes, el pla d'accions 2021. A més, es va parlar de les accions del pla d'accions del 2020 que fan referència al Banc de recursos i al procés de presentació de projectes durant el curs. També es va valorar, de manera positiva, l’adaptació a l'àmbit telemàtic del Campus MCECC d’inici de curs, que va comptar amb 231 persones inscrites. 

Per últim, es va fer un repàs de les tasques de les conselleries i projectes i un punt explicatiu sobre l’Equip tècnic, el repartiment de tasques i els processos que depenen d’ells i elles.