Notícies
 Tornar
  • Convocat un nou CRT el 21 de novembre
  • Comparteix a les xarxes socials

Convocat un nou CRT el 21 de novembre

28.10.20

El proper Consell de Responsables Territorials del MCECC s'ha convocat pel proper dissabte 21 de novembre, de 10h. a 13h. Degut a la situació sanitària actual, per responsabilitat i coherència amb les mesures adoptades, el realitzarem de manera telemàtica a través de l'aplicació Zoom

A aquest CRT, esteu convocats/es els i les Responsables Territorials, el Consell Directiu i l'equip de promotor/es del MCECC i els Consiliaris de Zona i Territori i tractarem temes com la celebració de l'AGO i les Trobades del Moviment, el Pla d'accions 2020 o la tasca dels Àmbits i projectes, entre altres coses. En paral·lel aquesta reunió es realitzarà un treball amb els consiliaris territorials.

Per a participar, cal inscriure’s abans del 18 de novembre.