Notícies
 Tornar
  • Arriba la tercera edició del programa Ramon Maria Serchs!

Arriba la tercera edició del programa Ramon Maria Serchs!

29.10.20

Del 5 al 7 de febrer es realitzarà la tercera edició del Programa Ramon Maria Serchs

Es tracta d'una estada per a monitors/es, responsables o exresponsables de Centres d'Esplai a partir de 25 anys que han estat un temps implicats al Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (membres d'àmbits, comissions, responsables territorials...) que combina un espai vivencial, d’intercanvi entre els participants i de reflexió personal. Com en l’edició anterior, s’ha comptat amb l’equip de Cristianisme i Justícia per a preparar les activitats del programa.

Aquesta estada es realitzarà a Poblet i s’ofereix dins el marc formatiu i de creixement personal del Moviment. Està orientada a oferir als participants un espai de discerniment personal sobre el projecte vital i de valors.

Si voleu participar-hi cal fer la inscripció, en la que haureu d'explicar la vostra motivació i interès (apartat d'observacions) per formar part d’aquesta experiència. Un cop s’acabi el termini d’inscripcions s’assignaran les places. No badeu! 

Per què es diu “Ramon Maria Serchs”?

El programa vol fer homenatge a Ramon M. Serchs, monitor, mestre i capellà de la diòcesi de Solsona que va ser clau en el món de l’esplai i va ser autor de diverses publicacions.