Notícies
 Tornar
  • Comunicat davant les noves mesures adoptades per la Generalitat per la covid-19
  • Comparteix a les xarxes socials

Comunicat davant les noves mesures adoptades per la Generalitat per la covid-19

16.10.20

Benvolguts Centres d’Esplai,

Els últims dies s'han difós diverses informacions que fan referència a restriccions per contenir un possible rebrot de covid-19. Davant d’aquesta situació, i a partir dels criteris que han establert les autoritats pertinents, us volem transmetre la importància de seguir realitzant les activitats d’esplai. Aquestes es poden continuar realitzant i permeten que els infants i adolescents puguin tenir accés al lleure, fet que és molt important en el moment actual. Així mateix, recordem la importància que les activitats es realitzin de manera segura i prenent totes les precaucions establertes (grups estables, distància, mascareta...), com ja esteu fent.

Com a mesura de prevenció addicional i per coherència, des del MCECC seguirem les recomanacions que s’han expressat des de la Generalitat de Catalunya i reduirem al màxim la presencialitat de tot allò que no sigui l’activitat exclusiva d’esplai amb infants i adolescents durant els pròxims 15 dies. És a dir, tot allò que pugui realitzar-se per mitjans virtuals es realitzarà per aquesta via. En cas que l’activitat, reunió o trobada prevista només es pugui dur a terme de manera presencial proposem posposar-la fins que la situació ho permeti.

Prenem aquesta decisió per preservar l’activitat amb els infants i joves i per responsabilitat. Volem que puguin continuar tenint accés al lleure malgrat la situació que viuen actualment. 

Per últim, volem animar-vos a seguir realitzant la vostra tasca educativa, un compromís indispensable en el moment actual, i en cas que disposem de qualsevol novetat o informació que pugui ser rellevant us ho comunicarem de manera oportuna.

Si teniu qualsevol dubte o consulta us podeu adreçar al vostre promotor/a de referència, als membres del Consell Directiu o al correu electrònic secretaria.mcecc@peretarres.org

Consell Directiu del MCECC

16/10/2020