Notícies
 Tornar
  • Fes-te expert universitari en acompanyament socioeducatiu en entorns virtuals!

Fes-te expert universitari en acompanyament socioeducatiu en entorns virtuals!

15.10.20

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL presenta un interessant postgrau sota el títol 'Acompanyament socioeducatiu en entorns virtuals', sobre l’ús de les tecnologies en escenaris de crisi.

Aquest curs 2020-21, es durà a terme la primera edició de forma online (d'octubre del 2020 a febrer del 2021), que tracta la forma com les tecnologies poden ajudar al desenvolupament de tasques com l'acompanyament socioeducatiu, l'orientació en situacions crítiques, el suport emocional i tècnic, la contenció de situacions estressants, la reducció de l’aïllament social o el suport formatiu per reduir els factors de risc que poden portar a diferents situacions de major precarització i vulnerabilitat (per exemple, el fracàs escolar, la soledat o l’aïllament social).

Així, es tracta d’una proposta formativa necessària en un moment de crisi d’efectes encara no calculables, amb importants implicacions socials que té com a finalitat treballar per facilitar la inclusió, evitar en la mesura del possible l’aïllament, la soledat i oferir suports personals, tècnics i emocionals davant de situacions que poden generar una major precarització vital. En aquest enllaç, si us interessa, trobareu tota la informació sobre el pla d'estudis, les pràctiques que podreu realitzar, els preus o les inscripcions.