Notícies
 Tornar
  • Materials per un curs diferent: tot el que cal saber sobre aquest curs i la covid-19

Materials per un curs diferent: tot el que cal saber sobre aquest curs i la covid-19

04.12.20

Vivim un curs de lleure que, de ben segur, serà incert i excepcional per la situació sorgida arran de la covid-19, però durant el qual podreu seguir comptant amb l’acompanyament del Moviment.

Des del MCECC hem creat una pàgina que, sota el títol 'Materials per un curs diferent (2020-21)', recull tot allò que us cal saber als Centres i Clubs d'Esplai en relació amb el curs i la covid-19 (tant la informació i documentació oficial publicada per la Generalitat com alguns resums i documents preparats des del MCECC amb informació que segur us serà útil en el context actual). També podeu consultar l'especial 'Preparem un curs excepcional' a Estris.cat, amb articles d'experts i expertes que us ajudaran a encarar aquest curs 2020-21. 

La informació es va actualitzant segons els canvis en la situació, essent la més vigent la que apareix a l'apartat 'Materials i documents més recents'. Els Clubs d'Esplai de les Illes Balears també trobareu informacions i documentacions aplicables a aquest territori. 

En cas que tingueu qualsevol pregunta o dubte, podeu consultar al promotor/a de referència, als membres del Consell Directiu o al correu secretaria.mcecc@peretarres.org.